Stel uw vakantie samen:

Land:     Plaats:     Prijs:  Zoek mijn vakantie!

De leukste wintersport bloopers

Hoe goed je ook kunt wintersporten, bloopers zul je altijd blijven maken. Speciaal voor jullie hebben we een leuke serie van bloopers gevonden die opgenomen zijn op camera. Heb jij zelf een video opgenomen waarin je je eigen ski kunsten hebt opgenomen? Mail hem gerust naar ons door dan kunnen wij hem een mooi plekje op de website geven!

Kleed je warm aan tijdens de wintersport!

Wanneer je op wintersport gaat is het verstandig als je lekker warme kleding draagt. Bedenk ook goed dat je niet constant op de ski's zult staan en dus wat reserve sokken of thermo ondergoed dient mee te nemen. Om er zeker van te zijn dat je het niet koud krijgt, moet je echter wel kritisch naar je wintersportkleding kijken. Zo is niet elke winterjas even warm en bieden niet alle sokken hetzelfde warme gevoel.

Jaarlijks zo'n miljoen Nederlanders op wintersport!

Wintersport is onder Nederlanders ontzettend populair. Dat is natuurlijk ook helemaal niet raar omdat wintersport een beleving op zichzelf is. In diverse landen liggen er ontzettend mooie pistes met een adembenemend uitzicht. Van alle Nederlanders die in 2012 op wintervakantie gingen heeft het grootste gedeelte (71%) van de mensen gekozen om te gaan skiën. (CBS, 2012)

Download de gratis Ski App en maak kans op coole prijzen!

Download de gratis Ski App en maak kans op coole prijzen!